GraniLanit Kevät ’20 ja koronavirus

Päivitys 26.4.2020:

Valitettavasti tämän hetkisen koronaepidemian takia joudumme perumaan 22.5.-24.5. järjestettävän Granilanit- tapahtuman.
Halusimme peruuttaa tapahtuman, sillä emme halua riskeerata asiakkaidemme terveyttä.
Tällä hetkellä näyttää myös siltä, että epidemia saattaa jatku vielä yllättävän kauan, joten järkevämpää oli siirtää tapahtuma myöhäisemmäksi.

Ilmoitamme meidän sosiaalisen median kanavissamme, kun olemme päättäneet Granilanien uuden päivämäärän. Tähän kuitenkin saattaa mennä hetki ja lopullinen päätös tehdään, kun koronaepidemian tilanne on rauhoittunut.

Mukavaa kesän odotusta ja pysykää terveinä!

ANVES


Päivitys 16.3.2020: Valtioneuvosto on päättänyt mm. että julkiset kokoontumiset rajoitetaan 10 henkilöön ja ihmisiä suositellaan välttämään yleisillä paikoilla oleskelua.
Linjaukset ovat voimassa 13.4.2020 asti, joten lanien järjestyminen on vielä mahdollista mikäli linjauksien kesto ei veny ja mikäli näemme lanien järjestämisen turvalliseksi.

———
14.3.2020:
Koronavirus leviää ympäri maailmaa ja vaikuttaa myös GraniLaneihin. Sekä WHO että Suomen viranomaiset ovat jo ryhtyneet toimiin ja suosittelevatkin välttämään suurten joukkojen kokoontumista viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Kaikesta huolimatta, näillä näkymin kevään laneja ei olla vielä peruuttamassa!

Seuraamme kuitenkin tilanteen kehittymistä aktiivisesti ja tiedotamme jatkosta etusivulla, tässä postauksessa, sekä sosiaalisessa mediassa.